Solidaritet med Skarpan i Linköping

Vi har redan från början sagt att det som händer på Pennygången kommer hända i andra områden runt om i Sverige. Området Skarpan i Linköping står inför omfattande renoveringar och hyreshöjningar. Riksbyggen beter sig på samma fula sätt mot sina hyresgäster som Stena Fastigheter betett sig mot oss som bor på Pennygången.

Därför har vi skrivit en debattartikel i Corren där vi visar vårt stöd för Skarpan.

Vi på Pennygången var för knappt ett år sedan i samma sits som Skarpan är just nu. Stena var helt övertygade om att de kunde börja renovera i augusti 2012 – ännu har dock ingen renovering påbörjats och det beror på att vi har gjort motstånd.

Vi kommer att fortsätta kämpa. Både för vår egen skull men minst lika mycket för alla andra hyresgäster som sitter i samma båt som vi. Därför vill vi visa vårt stöd för Skarpan och uppmana boende att ta upp kampen emot omotiverade hyreshöjningar.

Annonser

En tanke på “Solidaritet med Skarpan i Linköping

  1. Var är solidariteten kan man fråga sig Riksbyggen ägs ju av LO och fackföreningar där Byggnadsfacket är största ägare. Men de vill väl ha så mycket utdelning som möjligt på sina investeringar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s